Home

Welkom op de site van Liflafjes Catering

Ik ben Bianca Wiertz en ben opgegroeid in de horeca. Mijn ouders hebben altijd een restaurant gehad waarin ik flink wat jaren heb gewerkt! Tevens heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt en zo het vak van verschillende kanten bekeken.
Na al die jaren vond ik het tijd voor een nieuwe start!
Ik ben mijn catering bedrijf begonnen omdat ik steeds vaker hoor dat mensen een verjaardag of iets dergelijks elke keer weer een opgave vinden…Ik niet! Ik kan heerlijke en gezellige hapjes verzorgen zodat deze stress weg valt voor de gastvrouw/gastheer.

Ik lever de hapjes op een mooie schaal af, de warme hapjes zitten in speciale chafing dishes, zodat het u weinig of geen tijd kost om het mooi te presenteren. Ook is het mogelijk om bediening bij de hapjes te huren.
Of een diner bij u thuis? In uw eigen omgeving kook ik voor u!
Ik zou natuurlijk nog veel meer kunnen vertellen, maar ik denk dat iedere catering anders is. Ik pas mij graag aan uw persoonlijke wensen aan.
Liflafjes catering iets voor u?